3/09/2013

Outoa, vai mitä?

Katja  haastoi minut kertomaan 5 outoa asiaa itsestäni. Olen muiden blogeista näitä lukenut ja salaa välillä naureskellutkin, joten tosi kiva päästä itsekkin tämä tekemään! Saatoin kyllä pyytää Katjaa haastamaan minut tähän.... Onneksi haastoi, koska tämän päivän kynnet kärsivät päivän rallitöistä, joten saanpahan edes jotain postattavaa.

1. Minun mielestä tässä ei ole mitään omituista, mutta muiden mielestä on. Elikkäs, inhoan musiikkia. En ole ikinä kuunnellut musiikkia oikein kuuntelemalla. Tokikin musiikkia kuulee pakostikkin monessa paikassa, mutta en pysty keskittymään siihen ja muutenkin musiikki saa minut ärstyneeksi. :D Vaikka olen yksin kotona, en kuuntele mitään musiikkia.

2. Kiinnyn joihinkin tavaroihin/esineisiin/autoihin todella pahasti. Tästä esimerkkinä ihana Lada Samarani, jota alkuun vihasin, mutta kun se melkein kahden vuoden käytön jalkeen hajosi ja meni romuttamolle, meinasin alkaa itkemään. :D Nykyinen auto onkin vielä vihavaiheessa, ehkä siitäkin tulee joskus ihana.

3. En syö vihanneksia, ellei ole pakko. Jos saisin valita (ja olisin rikas), söisin vaan medium nautapihvejä, nom.

4. Naksuttelen sormien niveliä ihan liikaa. Joskus naksuttelin niitä niin paljon, että sormet olivat kipeät ja käsi piti laittaa muutamaksi päiväksi pakettiin.

5. Saan myötähäpeän tunteen mitä ihmeellisimmistä asioista, esimerkiksi Salatuissa elämissä Duo Osmosta. :D Lisäksi tämä myötähäpeän tunne tulee todella helposti. :D

Haastan seuraavat henkilöt:

My russian rouletten Roosaliina
Kissaämmä! Kissiksen

sekä jokaisen, joka tätä ei ole vielä tehnyt!

Loppuun vielä letkeääkin letkeämpi Uuno:


4 kommenttia: