4/17/2013

Holofranken 2

Luovaa otsikointia, mutta kertoo kaiken oleellisen. Eilen oli taas vaihteeksi niin kiireinen päivä, etten kerennyt lakata kynsiä ennen puolta yötä.. Sain päähäni haluavani hempeän vaaleanpunaisen holon, ja aloin sitten sellaista tekemään. Minuutti myöhemmin minulla oli lakka, joka ei ollut ihan tarpeeksi vaalea, mutta lähelle kuitenkin! Tänään vuorossa taas hurja kuvatulva kun en osannut päättää mitkä kuvat laitan.




Tässä lakassa holo-ominaisuus on huomattavasti heikompi kuin aikaisemmassa frankenissani. Se ei kyllä haitannut, väri oli tosi nätti noinkin. Lakka muistuttaa ainakin livenä hiukan Orlyn Preamp lakkaa, ainoa ero on tuo pieni holomaisuus. Kuvat Preampista ainakin näyttää vähän samalta, mutta en tosiaan kyseistä lakkaa omista, en voi varmaksi sanoa. Koristeluiksi tämän kaveriksi pääsi leimat pitkästä aikaa.




Jälleen muistin, miksi en tykkää leimailusta. Tuokin kuva (mimaxin xl-laatta U) on pieni eikä se siltikään mahtunut kokonaan kun peukalon kynteen. No, eipä tuo haitannut, luottoleimasta tuli kiva, eikä kynnet ole liian hempeät.

Käytetyt lakat:

- essie all in one base
- oma franken (pohjalla)
- leimat Color CLub Revvvolution ja xl-laatta U
- pikakuivattaja mix

Onko lukijat törmännyt tämän väriseen lakkaan kunnon holoefektillä? :)

12 kommenttia:

  1. Mieletön franken taas kerran! Tekisitkö tuton, miten tehdään tällasia (ja edellisiä)? ;) Itse en ole yhtäkään frankenia vielä tehnyt, mutta custom-made-holo kyllä kiinnostais! :)

    Preamp muuten ei ole ihan näin "neon", ja se on lastulakka ;) Kunnon holoefektillä tän värisistä mulla tulis mieleen Kikon Jewel Pink, tai Jaden Delirio Rosa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu voin tehdä tuton, kun seuraavan holo-frankenin teen :) Suunnitelmissa on jo yksi lakka, jonka ajattelin tehdä.

      Jos haluat jo pian päästä omaa holoa tekemään, suosittelen käyttämään perfect merkkisiä hololakkoja holoefektin aikaansaamiseksi. Niissä on supervoimakas holoefekti ja yksi pullo maksaa vähän päälle euron! Niistä on helppo muokata sitten haluamaansa väriä lisäilemällä muita lakkoja joukkoon :)

      AA, tuo Preamp selvästi hämää kuvissa paljon! :D

      Poista
    2. Kiva! :) En ole kuullutkaan Perfect-merkkisestä lakasta, pitänee hieman googletella :D

      Poista
    3. Mää en nyt saa päähäni mistä firmasta niitä saa tilattua, mutta jostain ulkomailta euroopan alueelta kuitenkin! :D

      Poista
  2. Ihan luvattoman hyvin onnistunut franken! Tosi kaunis!!!
    Pääkalloleimat ehkä vähän rikkoo tuota ihanaa purkkavärin hempeyttä, mutta onneksi ei lakka pahasti piiloon kuitenkaan :)

    Mulle tulee mieleen Girly Bitsin 'Hot Shot' lakka, joka löytyy omasta helmeristäni mutta en oo vielä swatchannut enkä lakannut, joten en tiedä onko ihan suora vastine tälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hah, aattelin että pääkallot tekee tästä lakasta vähemmän tyttömäisen ja yhdistelmä olikin tosi kiva kyllä! Ei oo semmoset tosi tyttömäiset kynnet mua varten :D

      Uu, jään odottamaan kuvia tosta sun lakasta!

      Poista
  3. On pakko olla samaa mieltä edellisten kanssa, että tosi hienoja osaat sekoittaa! Toi pinkki kelpaisi mullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lunalii! :) Oon selvästi joku luonnonlahjakkuus tässä, ovat nimittäin ekat lakat mitkä oon sekotellu :D

      Poista
  4. Todella upea lakka♥ juurikin mun värinen :D tykkään ihan älyttömästi! Muutenki tosi nätit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Onhan tuo aika hauska kyllä, saapi vaan nähä tuleeko käytettyä ite. :D

      Poista
  5. Uih, mikä lakka! Aivan yli herkku! :P

    VastaaPoista